Over ons

  Visie

  Wij hebben E-Motion in 2008 opgericht, omdat er grote behoefte is aan een plek waar groepstrainingen worden gegeven voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen waar het eigenlijk prima mee gaat en die daarnaast op sociaal-emotioneel gebied een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. We spelen direct en concreet in op de behoeften van het moment. Wij staan voor korte lijnen met de ouders en leerkrachten. De beste resultaten worden behaald als we er met z'n allen onze schouders onder zetten. Ons doel is om zo snel mogelijk weer misbaar te zijn, zodat kinderen, jongeren en jongvolwassenen weer op eigen kracht verder kunnen.

  Dieuwer Berks

  Dieuwer, getrouwd en moeder, studeerde Kunst in de Verenigde Staten (1995) en is afgestudeerd aan de Opleiding Creatieve Therapie Dans & Beweging (2000) en de Master Opleiding Psychomotorische Therapie (2008). Sinds 2002 werkt zij als psychomotorisch therapeut met kinderen en jongeren voor diverse behandelinstellingen in de forensische jeugdpsychiatrie, orthopsychiatrie en kinder & jeugdpsychiatrie. Hier heeft zij individuele, groeps- en gezinsbehandeling verzorgd. Daarnaast heeft zij training aan therapeuten gegeven bij Trainingsinstituut RINO GGZ Opleidingscentrum (Amsterdam) over het psychomotorisch diagnostisch proces van kinderen tussen de 6-12 jaar oud. Ook heeft zij geregeld als gastdocent lessen gegeven aan studenten van Windesheim Zwolle. Aan studenten van de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU) doet zij dit nog steeds. 

  Dieuwer is geregistreerd lid van de NVPA en RBCZ.

  "Alle kinderen en jongeren verdienen een gelukkige tijd op school, thuis en bovenal een goede start in het leven, ongeacht afkomst, talenten en ervaringen. Ik vind niets zo fijn als kinderen, jongeren, ouders en leerkrachten hierbij helpen!"

  Ilja Burghout

  Ilja, moeder van 3 kinderen, studeerde in 2007 af als psychomotorisch therapeut en bewegingsagoog. Sindsdien heeft ze als pychomotorisch therapeut met kinderen, jongeren en (jong)volwassenen binnen diverse behandelinstellingen in binnen- en buitenland gewerkt. Waaronder in de verslavingszorg (Dimence in Zwolle), in de kinder- en jeugdpsychiatrie (Curium-LUMC in Oegstgeest), in de volwassenpsychiatrie (Tergooiziekenhuizen in Blaricum) en in een orthopedagogisch behandelcentrum (Ipse de Bruggen in Leiden).

  Ilja is lid van de FVB en NVPMT. 

  "Kinderen, jongeren en jongvolwassenen helpen bij het (her)vinden van hun krachten en kwaliteiten vind ik het mooiste dat er is!"

  Janna Phaff

  Janna, getrouwd en moeder van 3 kinderen, studeerde af aan de Faculteit Bewegingswetenschappen in Amsterdam in 2000. Hierna voltooide zij in 2001-2003 de Voortgezette Opleiding Psychomotorische Therapie te Zwolle (huidige Master). Ook heeft zij de opleiding tot systeemtherapeut afgerond bij het Rino in Amsterdam. 
  Janna werkte in het Erasmus MC te Rotterdam op de afdeling kinder & jeugdpsychiatrie van 2000-2011. Ze gaf therapie op de kinderkliniek, de adolescentenkliniek en de polikliniek. Hier verzorgde zij individuele therapieën, groepstherapieën en gezinstherapieën. Van 2011-2019 is zij werkzaam geweest op de polikliniek van Kenter Jeugdhulp in Haarlem. Ook hier werkte zij met kinderen, jongeren en hun gezinnen. Momenteel is zij, naast E-Motion, werkzaam bij de Bascule op een poliklinische afdeling binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie.

  Janna is geregistreerd lid van de FVB, NVPMT, NVRG, NVPA, RBCZ.

  "Samen met kinderen, jongeren en hun ouders op onderzoek gaan naar wie zij zijn, bekijken waar hun krachten liggen en tegen welke problemen zij aanlopen om vervolgens samen te ontdekken wat hen het beste kan helpen; dat vind ik het leukste om te doen!"

  Michelle Miezenbeek

  Michelle, moeder van een dochter, studeerde in 2014 af van de opleiding bewegingsagogie & psychomotorische therapie aan de CALO in Zwolle. Hierna werkte ze als psychomotorisch therapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie bij Curium-LUMC in Oegstgeest, op een kinderdagcentrum en met volwassenen bij Reinaerde in Utrecht (verstandelijk gehandicapten zorg) en later in de jeugdhulpverlening bij Yulius in Barendrecht. Binnen deze werkplekken gaf ze zowel individuele als groepstherapie aan kinderen en jongeren. Naast haar werkzaamheden als psychomotorisch therapeut heeft ze ervaring met kinderen binnen het speciaal onderwijs, de verstandelijk gehandicaptenzorg en scouting. 

  Michelle is lid van de FVB en NVPMT.